Wijn sleeve ontwerpen

Als wijnimporteur hebben wij een breed aanbod aan wijnen met een sleeve. Wij maken graag kosteloos een ontwerp voor uw wijn met sleeve! Lever uw bestanden bij onze ontwerper aan en wij gaan voor u aan de slag met het ontwerpen van uw (wijn) sleeve. Laat ons weten wat voor een tekst, afbeelding of logo er op uw eigen fles mag. Wij maken kosteloos een ontwerp voor u en gaan net zo lang door tot u 100% tevreden bent over uw persoonlijke sleeve.

Wilt u liever zelf aan de slag gaan? Geen probleem! Wij leveren  u de specificaties waar het ontwerp aan moet voldoen zodat u uw eigen wijn sleeve kunt ontwerpen. Wanneer u vragen heeft staan wij voor u klaar!

Sleeve of krimp tunnel

Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp gaan wij over op produceren. Wij gaan de sleeves drukken en vervolgens gaan de flessen door de sleevetunnes. Het moment van drukken en produceren neemt ongeveer 3 weken in beslag.

Wanneer de productie klaar is nemen wij contact met u op om de gewenste leverdatum af te stemmen. Indien u vragen heeft over de productie of het ontwerpen van de sleeve kunt u gerust contact opnemen via: 035-6029576 of vraag vrijblijvend een offerte aan!