WIJN MET SLEEVE

Wijnen met een (krimp) sleeve zorgt voor een unieke fles wijn. De wijnfles wordt rondom full colour bedrukt met uw logo of tekst. Inclusief ontwerp en opmaak. Snelle levering en leverbaar in kleine oplages

Bij Wijn met Sleeve hebben wij een breed assortiment in wijnen die wij geheel naar wens kunnen personaliseren. De meeste van onze “stillenwijnen” zijn afkomstig uit Frankrijk. Frankrijk is al jaren heer en meester op het gebied van de wijn productie. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede wijn! Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzen? Neem gerust contact met ons op via: 035-6029576 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wijn met sleeve 150 300 500 1000 2500
Chardonnay 750 ml. €  10,75 €  10,50 €  10,25 €  10,15 €  9,95
Merlot 750 ml. €  10,50 €  10,25 €  9,95 €  9,75 €  9,50
  • Genoemde Prijzen zijn excl. BTW
  • Levertijd bedraagt 3 tot 4 weken

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

 

Als wijnimporteur hebben wij een breed aanbod aan wijnen met een sleeve. Neem een kijkje in ons portfolio. Als importeur staan wij dicht bij de producent, op deze manier kunnen wij goed inspelen op de wensen van onze klanten.

Wij maken graag kosteloos een ontwerp voor uw wijn met sleeve! Lever uw bestanden bij onze ontwerper aan en wij gaan voor u aan de slag. Laat ons weten wat voor een tekst, afbeelding of logo er op uw eigen fles mag. Wij maken kosteloos een ontwerp voor u en gaan net zo lang door tot u 100% tevreden bent over uw persoonlijke sleeve.

Wilt u liever zelf aan de slag gaan? Geen probleem! Bekijk hier de specificaties waar de sleeve aan moet voldoen en wanneer u vragen heeft staan wij voor u klaar!

Nadat wij samen met u tot het gewenste ontwerp zijn gekomen kunnen we beginnen met het drukken van de sleeve en het produceren van de flessen. Dit zal 2 tot 3 weken in beslag nemen. Wanneer de wijnen zijn geproduceerd zullen wij contact met u opnemen over de gewenste lever dag!

Wilt u liever zelf aan de slag gaan? Geen probleem! Bekijk hier de specificaties waar de sleeve aan moet voldoen en wanneer u vragen heeft staan wij voor u klaar!